Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Euroleague kupası Malatya'ya geliyor

SPOR

THY EuroLeague final maçında Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek kupanın sahibi olan Anadolu Efes Türkiye'ye büyük gurur yaşattı.

Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes'in 44 numaralı formasını giyen oyuncu Simon ise 14 Mayıs tarihinde "Kupayı alırsak, daha hava alanındayken uçuş ekibine uçağı Malatya'ya indirmelerini söyleyeceğim." açıklamasını yaparak gündem olmuştu.

44 numaralı formayı giydiği için takım arkadaşları ve taraftarların kendisine "Malatyalı Simon" dediğini bir röportajında ifade eden Hırvat oyuncu Krunoslav Simon'un verdiği sözü tutup tutmayacağı ise merak konusu. Yaptığı açıklamayla Malatyalıların'da gönlünü fetheden Simon Euroleague kupası ile birlikte Malatya'ya bekleniyor. 

Şampiyonluk sonrası sosyal medyasından yaptığı paylaşımla Simon'u tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “4*4 lük adam Krunoslav Simon 44 numaranın hakkını vererek atmış olduğu basketlerle kayısıyı da şampiyonluğu da hakketti.  Kendisini en kısa zamanda Malatya’ya davet ediyor, başarılarından dolayı kutluyoruz. Uçağı da Malatya’ya bekliyoruz.” 

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.