Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Enkaz altında kalan Christian Atsu ve Taner Savut'un daireleri bulundu

SPOR

Maraş depremlerinin ardından enkaz altınsda kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un kaldıkları dairelerine ulaşıldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, iki isimden hâlâ bir haber alınamadı.

Maraş merkezli iki depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve Ganalı futbolcu Christian Atsu'yu arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarda iki ismin de dairesine ulaşıldı, ancak kendilerinden hâlâ bir haber yok.

Hatay’da yıkılan Rönesans Rezidans’ın enkazı altında kaldığı belirtilen ve hâlâ haber alınamayan Atakaş Hataysporlu Atsu’nun durumu, Türkiye’nin yanı sıra doğduğu ülke Gana ve futbol kariyerini sürdürdüğü Portekiz, İngiltere, İspanya, Hollanda ve Suudi Arabistan’da da merak ediliyor.

SES VE ISI ALINDI

Depremin 11'inci günene girerken Hatayspor’dan birçok kişinin içerisinde bulunduğu Rönesans Rezidans’ta arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Önceki gece ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan Atsu ve Savut’un dairelerine kadar ulaşılabildi. Ancak iki ismin de kendilerinden henüz haber alınabilmiş değil. Deprem anında binadan çıkmaya çalışırken enkazın farklı bir noktasında kalma ihtimali üzerinde durulan iki isim için de çalışmalar devam ediyor.

Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'nun depremin ilk günlerinde enkaz altından çıkarıldığı haberlerine karşı, Teknik direktör Volkan Demirel, "Oyuncumuzdan haber yok" demişti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.