Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Emre Mor'dan Arda Güler açıklaması

SPOR

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emre Mor, Partizan ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk kez forma giydi. Maçın sonunda konuşan Emre Mor, Arda Güler'i yorumladı.

Fenerbahçe ile Partizan arasında oynanan hazırlık maçında Emre Mor ilk kez sarı lacivertli formayı giymişti. Karşılaşmada Arda Güler ile Emre Mor birlikte süre almış, ve bir pozisyonda rakiplerine arka arkaya 3 kez bacak arası yapıp paslaştıkları video, sosyal medyada gündeme oturmuştu.

Maç sonu 24 yaşındaki Emre, 17 yaşındaki Arda ile ilgili konuştu. Bir muhabirin o pozisyonu ve Arda'yı sorması üzerine takım arkadaşını yorumlayan Mor, şunları söyledi:

"O da benim gibi bu hareketleri seviyor" 

Arda çok kaliteli bir oyuncu. Benim gibi bu hareketleri, bu oyun şeklini seven bir tarzı var. Birlikte oynarsak neler olacağını göreceğiz.

"İlk zamanlarıma benziyor, ona yardımcı olacağım" 

Birlikte çok antrenman yapma fırsatı bulamadık ama geçen sezon takip ediyordum. Arda’da benim ilk geldiğim zamanı görüyorum. Ona şüphesiz yardımcı olacağım. Benim yaptığım hataları yapmaması konusunda kendi tecrübelerimi ona aktaracağım. İnsanlara yardım etmeyi bu anlamda seviyorum.''

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.