Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Emre Mor adım adım Fenerbahçe'ye gidiyor

SPOR

Karagümrük'te yeniden kendini bulan Emre Mor kariyerinde bir kez daha bahar arıyor. Genç yaşına rağmen ikinci baharını çok önce yaşayan ve aradığını bulamayan Emre Mor, Karagümrük performansıyla yeniden göze çarpmıştı.

Fenerbahçe Emre Mor için Karagümrük'ün kapısını çaldı. Tarafların anlaştığı ve işin resmiyete döküleceği iddia edildi. Emre Mor için Fenerbahçe'nin kasasından ne kadar çıkacağı henüz bilinmiyor.

Daha önce Süper Lig'de Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki oyuncu, bekleneni verememişti. Kariyerinin hiçbir döneminde vadettiği potansiyele ulaşamayan Emre, en iyi sezounu geçtiğimiz yıl Karagümrük'te geçirdi.
29 maçta 6 gol 4 asist yapann hücumcu, yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Yaş olarak da artık yavaş yavaş olgunluk çağına giren Emre Mor, Karagümrük'te Volkan Demirel ile iyi ilişkiler kurmuştu. Demirel takımdan ayrıldığında Emre Mor şu duygusal mesajı paylaşmıştı:

Sahaya adımınızı attığınızda uğruna savaşmaya hazır olduğunuz teknik direktörler işte budur. Bana verdiğin güvenin karşılığını vermek için elimden geleni yaptım. Seninle çalışmak bir zevkti. Her şey için teşekkürler. Umarım yollarımız yeniden kesişir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.