Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır’da U15 Ligi Play-Off Maçlarının İptal Edilmesi Mağduriyete Neden Oldu

SPOR

Diyarbakır’da 15 Yaşaltı Gençler Futbol Ligi’nde Kuralar Çekilmesine Ve Kulüplerin Onayı Alınmasına Rağmen Play-Off Maçlarının İptal Edilerek Grup Birincilerinin Türkiye Şampiyonası İçin Tff’ye Bildirilmesi Diğer Kulüpleri Mağdur Etti.

Diyarbakır’da 15 Yaşaltı Gençler Futbol Ligi’nde kuralar çekilmesine ve kulüplerin onayı alınmasına rağmen Play-Off maçlarının tepkilere ve eleştirileri de beraberinde getirdi. Statü gereği A ve B gruplarını ilk 3 sırada bitiren toplam 6 takımın Play-Off’a kaldığını, Play-Off için kuraların da çekildiğini açıklayan Diyarbakır İnter Kulübü, masa başında alınan kararla bundan vazgeçilmesinin telafisi zor mağduriyetlere neden olduğunu söyledi. Grup birincilerinin Türkiye Şampiyonası için Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirilmesinin diğer takımların emeğinin hiçe sayılması anlamına geldiğini anlatan Diyarbakır İnter Kulübü Başkanı Ahmet Süer,bu durumun düzeltilmesini istediklerini söyledi.

Play-Off için hazırlık yaptıklarını belirten Başkan Süer,”Play-Off’a katılma hakkı kazanan kulüplerle toplantı yapıldı. Hepimizin onayı ve imzası alındı. Kuralar çekildi. Hepimiz maçların oynatılmasını beklerken, son anda bundan vazgeçildi. Grup birincileri Türkiye Şampiyonası için TFF’ye bildirilmiş. Peki bizim gibi emek veren ve hazırlık yapan kulüplerin emeği ne olacak? Hayaller kuran genç futbolcuların umutlarıyla oynamaya kimsenin hakkı yok. Bu yanlışın düzeltilmesini ve mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.