Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Diyarbakır İnter'de Hedef Türkiye Şampiyonluğu

SPOR

Türkiye 14 Yaşaltı Gençler Futbol Şampiyonası'nda 4'lü Final Grubuna Kalarak Tarihi Bir Başarıya İmza Atan Diyarbakır İnter, Hedef Büyüttü.

Mavi- Beyazlılar, 29-30 Nisan tarihlerinde Konya'da yapılacak final grubu maçlarında tarihi bir başarı daha elde ederek Türkiye şampiyonu olmak istiyor. Diyarbakır'daki lig maratonunda şampiyon olan , ardında Mardin'de bölge şampiyonu ve Muş'ta Doğu ve Güneydoğu şampiyonu olan Diyarbakır İnter U14 Genç Futbol Takımı yeni bir hedefe odaklandı. Kuruluşunun ikinci yılında önemli bir çıkış gösteren Diyarbakır temsilcisi ,Konya'da yapılacak 4'lü final grubu maçlarında Türkiye şampiyonu olmanın hesaplarını yapıyor. 29-30 Nisan tarihlerinde yapılacak maçlarda Diyarbakır İnter'in rakipleri Bursa Kaplıkaya Kültürspor, Denizli Parsspor ve Mersin İnter takımları olacak.

Deprem Nedeniyle Malatya'dan Diyarbakır'a Yerleşen Emektar Teknik Adama Jest

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden aile olarak etkilenen Malatyalı teknik direktör Suat Yağız, geçici olarak Diyarbakır'a yerleşti. Gönüllü olarak Diyarbakır İnter'in çalışmalarına katılarak destek veren deneyimli teknik adama kulüp tarafından jest yapıldı. Kulüp yönetimi, Suat Yağız'a plaket takdim etti. Duygu dolu anlar yaşayan Yağız, futbolu bir yaşam biçimi olarak gördüğünü ve gençlere hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Diyarbakır İnter yönetimine teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.