Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Cimbom'dan Seferovic harekatı!!!

SPOR

Forvet arayışları doğrultusunda listenin 1 numarasına Haris Seferovic'i koyan Galatasaray, operasyonu tamamlamak üzere harekete geçiyor. 30 yaşındaki santrforla büyük ölçüde anlaşan Sarı-Kırmızılılar, bu hafta Benfica ile masaya oturarak işi bitirmeye çalışacak.

Yeni bir yönetim ve teknik direktörle 2022-23 sezonuna giriş yapmaya hazırlanan Galatasaray 'da golcü harekâtı hız kazandı.

Sarı-Kırmızılılar'ın forvet adayları arasında ilk sırada yer alan Haris Seferovic için bu hafta Portekiz'e çıkarma yapılacak.

Menaceri vasıtasıyla büyük ölçüde anlaşma sağlanan İsviçreli santrforun satın alma opsiyonuyla beraber kiralanması hedefleniyor.

Daha önce Benfica ile görüşen Galatasaray Yönetimi, Portekiz kulübünden gelen yeşil ışık üzerine yeniden harekete geçiyor. Yönetici Erden Timur'un birkaç gün içinde Portekiz'e giderek Seferovic'i önce Türkiye'ye, ardından Avusturya'ya götürmeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray'ın hedefi, tecrübeli futbolcu için toplam 3.5 milyon Euro, oyuncuya da senelik 2 milyon Euro ödemek.

15 MAÇTA 5 GOL 2 ASİST YAPTI!!!

Benfica formasıyla geçen sezon 15 maçta 5 gol ve 2 asistlik performans ortaya koyan 30 yaşındaki forvet için Portekiz ekibi ve oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde önemli aşama kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.