Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Beşiktaş'tan bomba transfer! Emre Belezoğlu'nun kalbine talip oldular

SPOR

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti. İşte son dakika haberinin detayları..

Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda temaslarını hızlandıran siyah-beyazlılarla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir'de forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer listesine eklediği belirtildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

LARİN VE BATSHUAYİ VEDAYA HAZIRLANIYOR

Beşiktaş'ta Valerien Ismael iki futbolcunun üstünü çizdi. Siyah-beyazlıların bu sezon gösterdiği kötü performansta başrol oynayan Cyle Larin ile Michy Batshuayi'nin üstü tecrübeli çalıştırıcı tarafından çizildi. Beşiktaş'ın gelecek sezon için transferde önceliğini hücum hattına verdiği belirtildi.

GÜVEN YALÇIN'LA ANLAŞMA YAKIN

Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Güven Yalçın konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın genç futbolcuyla yeni anlaşma imzalama konusunda büyük oranda anlaştığı öne sürüldü. Güven Yalçın'ın yeni sezonda da Beşiktaş'ta forma giymeye devam edeceği vurgulandı.

İLK TRANSFER GEDSON

Beşiktaş'ta gelecek sezon için ilk transfer devre arasında yapıldı. Siyah-beyazlılar, Benfica ile Gedson Fernandes'in transferi konusunda anlaşma sağladı. Portekizli orta sahanın gelecek sezon siyah-beyazlı takımda forma giyeceği açıklandı.

ISMAEL'İN RAPORU BELİRLEYİCİ OLACAK

Fransız teknik adam Valerien İsmael'in raporları doğrultusunda takımda ciddi değişikliklere gidecek olan yönetim, elini çabuk tutmanın peşinde. Özellikle hücum hattını baştan yaratmak isteyen siyah-beyazlılar, kapsamlı bir çalışmanın içerisinde. Valerien İsmael'in sistemine uygun oyuncular arayan Kara Kartal'ın hedefindeki yıldızlardan birisi ortaya çıktı.

TREZEGUET BOMBASI

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; siyah-beyazlı kurmayların hedefinde Premier Lig macerasının ardından Süper Lig'de geri dönen Trezeguet var. Aston Villa'dan sezon sonuna kadar Medipol Başakşehir'e kiralanan Mısırlı kanat forvet için harekete geçildi.

PAZARLIKLAR BELİRLEYİCİ OLACAK

Aston Villa ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Trezeguet'in piyasa değeri 8-10 milyon euro arasında. Siyah-beyazlı kurmaylar Astan Villa ile yürüteceği pazarlıklarda mesafe kat edebilirse Mısırlı forvet adım adım Beşiktaş'a yaklaşabilir.

10 GOLE KATKI VERDİ

Aston Villa'nın devre arası transfer ve tescil döneminde Başakşehir'e kiraladığı Trezeguet bu sezon Süper Lig'de 11 maçta oynadı. Tecrübeli futbolcu bu müsabakalarda rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Trezeguet takım arkadaşlarına da 4 asist yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.