Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Başkan Elmas ve Terim'den ilk transfer haberi!

SPOR

Galatasaray'da, Başkan Burak Elmas ve yönetiminin göreve gelmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik Direktör Fatih Terim'in de yeniden sarı kırmızılıların başına geçmesiyle birlikte alınan kararlar uygulanmaya başladı. Cimbom'da, orta saha arayışları sürerken gündeme flaş bir isim geldi. Aslan, geçen sezon sıkıntı çektiği 10 numara pozisyonu için Sırp yıldızı transfer listesine ekledi..

Galatasaray'da başkan ve teknik adam belirsizliği sona erdi. Sarı kırmızılılarda Burak Elmas, göreve gelmesiyle birlikte Fatih Terim'le anlaşıldığını açıklamıştı. Deneyimli teknik adam, takımın başında yapılan idmana çıktı. Cimbom'da, belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla birlikte transfer çalışmaları da hız kazandı. Aslan, geçen sezon Sırbistan Ligi'ni kasıp kavuran flaş bir on numarayı gündemine aldı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim ve scout ekibinin verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmaları yürütülüyordu. Sarı kırmızılılarda, başkanlık seçimini Burak Elmas'ın kazanmasıyla birlikte somut adımlar atılmaya başlandı. Deneyimli teknik adam, yapılan idmanda da yer aldı..

Geçtiğimiz sezon, orta sahada Younes Belhanda ve Emre Akbaba'dan forvet arkası katkısı alamayan Terim, farklı bir düzene geçmişti. Forvet arkasında Emre Kılınç ve Feghouli gibi isimler oynamıştı..

Yeni sezonda tartışmasız bir 10 numara almak isteyen Galatasaray, transfer girişimlerine başladı ve flaş bir yıldızı gündemine aldı..

G.SARAY'A SIRP 10 NUMARA!

Galatasaray, Sırbistan Ligi'nde top koşturan Lazar Tufegdzic'i transfer etmek için girişimlere başladı. İzleme komitesinin önerdiği 24 yaşındaki futbolcuya Terim'den de onay geldi.

Tufegdzic, geçen sezon FK Spartak Subotica takımında 39 maça çıktı, 17 gol ve 8 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekti. 1.85 boyundaki on numara, iki kez de Sırbistan Milli Takım'ında ter döktü..

Güncel piyasa değeri 1.6 milyon Euro olan Tufegdzic'in, kulübüyle sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Galatasaray'ın makul bir bonservis ödeyerek Tufegdzic'in transferini bitirmek istediği öğrenildi..

Sırp oyuncu, kariyerinde OFK Belgrad, Kızılyıldız, FK Bezanija ve FK Sindjelic Belgrad gibi takımlarda da forma giydi..

(ASPOR)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.