Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Semra Özal da o dertten mustarip!

POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ve ailesini ziyaret etti. Gelişen koyu sohbette konular arasında gündemin öne çıkan sorunları da vardı. Herkes tarafından sıkça sorulan maske kullanımından belli ki Semra Özal'da mustaripti. Sohbet sırasında Kılıçdaroğlu'na, maskelerden ne zaman kurtulacaklarını soran Semra Özal gülümsetti. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ve ailesini ziyaret etti. Özal ailesinin Beşiktaş'taki evine gelen Kılıçdaroğlu'nu, Ahmet Özal karşıladı. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu'na CHP İl Başkanvekili Hale Özcömert Coşkun ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat eşlik etti.

Kılıçdaroğlu sohbete Semra Özal’ın hatırını sorarak başladı. İyi olduğunu belirten Semra Özal, Kılıçdaroğlu’na maskelerden ne zaman kurtulacaklarını sordu. Kılıçdaroğlu ise “Aşıyı olduk. Antikor testi de yaptık o da fena sayılmaz” diyerek cevapladı. Kılıçdaroğlu, genç ve yakışıklı bir belediye başkanımız var diyerek Rıza Akpolat'ı işaret etti. Semra Özal ise “Ben doğma büyüme Beşiktaşlıyım” dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.