Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Peker'in gündeminde bu kez Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım vardı!

POLİTİKA

Son zamanlarda Türkiye gündeminden düşmeyen açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Sedat Peker'in hedefinde bu kez Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım vardı. Peker, açıklamalarıyla yine sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarla gündeme gelen Sedat Peker, 7'nci videosunu da paylaştı. Peker'in son videosunda arkasındaki yazı tahtası ve üzerindeki "İran, Mersin, Sabiha Gökçen" yazıları dikkatleri üzerine çekti. Videoda Peker'in, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım hakkında söyledikleri ise sosyal medya üzerinde gündem oldu. Sedat Peker, sosyal paylaşım sitesi YouTube hesabından yayınladığı video serisinin yedincisinde Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ı hedef aldı.

Arkasındaki tablo dikkat çekti

Dubai'de olduğu bilinen Peker'in çekimleri gerçekleştirdiği odada değil, bir toplantı odasında olduğu görüldü. Peker'in arkasında bulunan yazı tahtasını üzerindeki " İran, Mersin, Sabiha Gökçen" yazıları ve tahtanın önündeki "Her Şey Seninle Başlar", "Hz. Ali" ve Dostoyevski'nin "Ezilmiş ve Aşağılanmışlar" eserleri de dikkatlerden kaçmadı.

"Eğer açıklarsam..."

Peker, arkasındaki tabloyu göstererek, "Beni bunları açıklamak zorunda bırakma eğer açıklarsam devlet uluslararası hukuk önünde suçlu duruma düşer bu yüzden uluslararası hukuku okuyorum ki devlete sıkıntı çıkartmayayım" ifadelerine yer verdi.

Twitter'da TT oldu

Peker'in iddiaları üzerine 'Binali Yıldırım' etiketi Twitter'da TT oldu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.