Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy istifa etti

POLİTİKA

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, yaptığı açıklamalarının ardından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Çıkacak kararı beklemeden Bahçeli'ye bağlılığını bildirerek partisinden istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalında ekonomi gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ersoy, "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor" ifadelerini kullanmıştı.

Ersoy bu sözlerinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi. Disiplin süreci devam eden Ersoy'la ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı. 

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Baki Ersoy, "Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.