Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Mehmet Ağar: Özür diliyorum

POLİTİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasından sonra Mehmet Ağar, açıklamasının yanlış olduğunu belirterek özür dilediğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili olarak "İddianı, iftiranı, her şeyin açığa çıkması için yargıya taşıyorum. Ben adalete teslimim. Sen de operasyon faresi gibi kaçma, ülkene gel adalete teslim ol." açıklamasını yaptı.

Bakan Soylu Mehmet Ağar'ı "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" açıklaması nedeniyle eleştirerek "Benim devletim Libya’ya ve Karabağ’a çökülmesine fırsat vermedi. Kıytırık bir marinaya mafya bozuntularının çökmesine fırsat vermez. Türkiye eski Türkiye değil." demişti.

Mehmet Ağar, Yalıkavak Marina'nın sahibi değil profesyonel yöneticisi olduğunu, marina ve kendi hakkında yalan haberlerin üretildiğini belirterek "Bugün eğer mafya buraya giremiyorsa bizim burada olmamızdandır" açıklamasını yapmıştı. Mehmet Ağar, kullandığı ifadenin yanlış olduğunu belirterek "Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum. Bundan dolayı kalbi olarak özür diliyorum." ifadelerini kullandı.
 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.