Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

''Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan''

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin önümüzdeki yıl haziran ayında yapılacağını ve Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kendisinin olduğunu açıkladı. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da çağrı yaparak ''Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Ya adaylığını ya da adayını açıkla'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziemir Fuar Alanı'nda düzenlenen AK Parti  İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

İzmirlilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize geçtiğimiz 20 yılda nasıl asırlık eserleri ve hizmetleri beraberce kazandırdıysak, inşallah büyük ve güçlü ’yi de yine birlikte inşa edeceğiz. Dağlarında açan çiçekleri, sırmalar saçan altın güneşi, uğruna canlar feda edilen istiklaliyle bu gazi şehir, milli mücadelede düşmanı denize döktüğümüz yerdir. İnşallah büyük ve güçlü Türkiye güneşinin ilk ışıklarının yükseldiği yer de burası olacaktır" dedi.



KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

'den bu hedeflerine, bu vizyonlarına uygun daha kuvvetli, daha samimi, daha coşkulu bir destek beklediklerini belirten Erdoğan, şöyle devam etti:



"Maalesef bu şehir bir süredir, kendini temsil edenler bakımından talihsizlikler yaşıyor. Malum, İzmir'in, CHP'nin de başında olan bir milletvekili var. İzmirli vatandaşlarımın kendilerini temsil etmesi için Meclis'e gönderdiği bu zat, İzmir'in yolunu dahi bilmiyor. Bu şehrin milletvekilli olmasına rağmen bizim kadar İzmir'e gidip gelmiyor. İzmir'in derdiyle dertlenmek yerine, mesaisinin çoğunu Silivri'deki millet ve memleket düşmanlarını yargıdan kaçırmak, Türkiye'yi yabancılara şikayet etmek, terör örgütlerine payandalık yapmak için harcıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.