Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Türkiye Ekspres Haber ekibi Diyarbakır ilini gezmeye devam ediyor

ÖZEL HABER

Diyarbakır’ın tanınmış simalarından olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Şaban Çapa, Türkiye Ekspres Haber'e gündemi değerlendirdi

“İş insanlarımız yatırım yapmak için Diyarbakır’a davet ediyorum'' ifadelerini kullanan Şaban Çapa, Diyarbakır’da Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) mesleğini yapıyorum, 32 yıldır mesleğimi aşkla sevgiyle yapıyorum. Her meslekte olduğu gibi mali müşavirlik mesleğini de ufak tefek sorunları oluyor. Diyarbakır ilimiz her geçen gün gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Yatırım yapmak isteyen iş insanlarını Diyarbakır’a davet ediyorum, dedi.

‘’ Diyarbakır’ın tarihi yerlerini gezmeye davet ediyorum’’

''Diyarbakır ilimiz gelişmeye ve büyümeye devam ediyor, tarihi yerlerimiz var, Diyarbakır’a gelen misafirlerimiz tarihi yerlerimizi geziyor'' diyen Çapa, Diyarbakır surları dünyada ilk surlardandır. Çin Seddinden sonra ikinci olabilir ama tarihi açıdan ilktir. Turizmcileri ve gezmek isteyenleri buraya davet ediyoruz. Karacadağ kayak merkezi Siverek’te olmasına rağmen Diyarbakır’a yakın yazında bu tarihi yerler turizm için önemli katkı sağlıyor ve istihdam oluşturuyor. Diyarbakır evladı Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okan rahmet ve saygıyla anıyorum. Diyarbakırlıların sevdiği ve saydığı isimdi, Diyarbakır’da yeni doğan çocukların ismi Gaffar Okkandır. Şehit edildikten sonra birçok Diyarbakırlı çocuklarına Ali Gaffar veya Gaffar ismini vermiştir. Şehit edildiği sokakta birçok iş yeri yine Ali Gaffar Okkan ismini kullanmıştır. Ali Gaffar Okkan sayesinde halkın emniyet güçlerine bakış açısı çok değişti. Ali Gaffar Okkan Halkın sevgisini ve saygını kazanmıştır. Allah rahmet eylesin mekânı cennet olsun'' şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.