Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

SMA Tip 1 hastası Minik Talha Çınar yardım bekliyor

ÖZEL HABER

Malatya'da yaşayan 19 aylık Talha Çınar'ın sağlığına kavuşması için gen tedavisi olması gerekiyor. Minik Talha'nın ailesi de çocuklarının yürüyebilmesi için yardım bekliyor.

SMA Tip 1 hastası Minik Talha Çınar yardım bekliyor. SMA TIP 1 hastası olan ve her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Talha Çınar’ın yaşama tutunabilmesi için gen tedavisine umut bağlandı.

"YAVRUMUZ ÖLMESİN"

Talha Çınar'ın dedesi Cevat Taştepe yaptığı açıklamada; " Malatya Merkezde otoroyoruz. SMA TIP 1 Hastası Minik Talha Çınar için yardım bekliyor. Stat kurduk. Malatyalı vatandaşlar tarafından yardım yapılıyor. Ancak yapılan bu yardımlar yeterli değil. İş insanlarımızdan yardım bekliyoruz. Bu hastalığın tedavisi için çok para gerekiyor. Çok fazla zamanımız kalmadı. Çınar bu hastalığa 8 aylıkken yakalandı. Şuanda ise 19 aylık. Oğullarım memleket memleket gezerek para toplamaya çalışıyorlar. Zamanla yarışıyoruz. Çınar'ın 2 yaşını ve 13 kiloyu geçmemesi lazım. Lütfen bize yardım edin. Yavrumuz ölmesin. Lütfen sesimizi duyun" iafedelerini kullandı. 

"İŞ İNSANLARINDAN YARDIM BEKLİYORUZ"

Minik Çınar'ın babaannesi Nurgül Taştepe ise; "Amacımıza ulaşana kadar buradayız, çaba göstereceğiz, gayret edeceğiz. Dubai'den 18 trilyon teklif almıştık. Dolar kur farkından dolayı fiyat biraz artı, Malatyalı vatandaşlarımız statlarımıza gelerek yardım yapıyorlar. Allah Razı olsun, yapılan yardımları sizlerin aracılığınızla söylüyoruz. Siyasiler ve İş İnsanlarından yardım bekliyoruz" dedi. 


 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.