Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatyalı SMA Hastası Talha Çınar Destek Bekliyor

ÖZEL HABER

Malatya’ soykan meydanında stad Açan aile hayır sever iş insanları ve Malatyalılardan yardım bekliyor. SMA TIP 1 hastası olan ve her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Talha Çınar’ın yaşama tutunabilmesi için gen tedavisine umut bağladıklarını belirten baba Onur Taştepe, “Tedavi ücretini karşılamak için tüm Malatyalıları yardıma bekliyorum” dedi.

“Yüzde 37 kaldı yardımlarınız bekliyoruz “

Minik Talha Çınar Taştepe' Dedesi Cevat Taştepe 'SMA TIP 1 hastası olan ve her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Talha Çınar’ın yaşama tutunabilmesi için buradayız hayır sever Malatyalılara teşekkür ediyorum Türkiye Ekspres Haber Ailesine teşekkür ediyorum her zaman haber yaparak bize destek verdiniz. Allah razı olsun Kampanyamız devam ediyoruz. Türkiye Genelinde Yüzde 67 topladık. Türkiye’de oğlum Onur Taştepe torum için Talha Çınar için Türkiye karşı karış geziyor Yardım topluyor bize yardım yapanlardan Allah herkes razı olsun şu anda yüzde 37 Kaldı bize yardım edin hayır sever iş insanlarına sesleniyorum Malatyalılara sesleniyorum bize yardım edin yüzümüz gülsün' dedi.

“Torum hayatta tutusun hep birlikte gülelim”

Malatyalılara seslenen SMA Hastası Talha Çınarın Dedesi Cevat Taştepe 'Damlaya damlaya birikecek bize yardım eden herkesten Allah Razı olsun yüzde 37 kaldı. Kış mevsimde torunumu hayatta tutmak için tedavisi için burada stad açtık. Gelin bize yardım edin Allah aşkına' şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.