Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kendine İyi Bak!

ÖZEL HABER

Kendine iyi bak çünkü senden bir tane daha yok. Dünyanın en iyi doktoru senden bir tane daha kopyalayamaz. Dünyanın en iyi robotik kodlaması yapan şirket senin duygularını, senin mimiklerinin aynısı yansıtacak bir robot yapamaz.

Hayat çok yokuşlu bir yoldur. İnsanların bu yollarda nelerini bırakıp nerelerini sırtlarında taşıdıklarına bakar. Her şeyini kaybettiğin anda bütün dünya tersine dönmez. Sen çok fazla para kazandığın için sağlığın sıfırlanıp yeniden vücuduna yüklenmez.

Bir insan kendine iyi bakmaya başladığı zaman, daha iyi hissetmeye başlar. Daha iyi hissedince daha iyi görünmeye başlarsın. İşin ilginç yanı daha iyi şeyleri kendine çekmeye başlarsın. Her şey seninle başlar. Kendine bakmanla alakalı bütün mesele…

Kimsenin ne dediğini ve ne düşündüğünü takmamaya başladığın zaman çok tehlikeli bir özgürlük seviyesine ulaştığının farkına varıyorsun. Seni kısıtlayanlardan, küçümseyenlerden uzak durmanın tam zamanı. Kimsenin senin fikirlerini ayakta alkışlayacağını düşünme. Sen düştüğün zaman herkes ayağa kalkar ve senin düşüşünü izlemek için saf tutarlar. O yüzden kendine iyi bak. Kendi sınırlarını ve özgürlüklerinin farkına var. Kimsenin senin yeteneklerini kısıtlamasına izin verme. Sen, sen olduğun için değerlisin bunu unutma!

Olumsuzluklara takılıp kalma sürekli kendine yeni yollar ara ve bul. Değişime hazır ol ki yenilikleri garipseme. Kimseyi memnun edemezsin. Kendinin memnun olacağı sonuçlara odaklan. Çünkü herkesi memnun etmek imkansızdır. Önemli olan senin yaptığın işten ve sonucundan ne kadar memnun kaldığındır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.