Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

24 Ocak Elazığ depreminde yaşanan o anlar!

ÖZEL HABER

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üzerinden 2 yıl geçerken, dehşet anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Elazığ’da 24 Ocak 2020’de merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, depremde çok sayıda yapı hasar görürken, Elazığ ve Malatya’da toplam 41 kişi hayatını kaybetmiş, birçok kişi de yaralanmıştı.

Çok katlı 4 binanın yıkıldığı, yüzlerce yapının ağır hasar gördüğü depremin 2’nci yılında İHA ekibi yeni görüntülere ulaştı. Deprem günü önemli görev üstlenen hastanelerin başında gelen Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin kameraları dehşet anlarını saniye saniye kaydederken, deprem anında yaşananlar o anları bir kez daha gözler önüne serdi.

24 Ocak 2020’de saat 20.55’te hastanenin acil bölümü önünde kaydedilen görüntülerde vatandaşların can havliyle kendilerini dışarı attığı görülüyor.

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8'lik depremde Elazığ ve Malatya'da toplam 41 kişi hayatını kaybetti, iki şehirde 20 binden fazla konut ise ağır hasar gördü.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.