Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Bayramda Sevdikleriniz ile Vakit Geçirebileceğiniz 5 Eğlenceli Oyun Tavsiyesi

Oyun

Sevdiklerimizle buluşamadığımız için biraz buruk geçirdiğimiz bu Ramazan Bayramı'nda uzaktan da olsa sevdikleriniz ile vakit geçirebileceğiniz eğlenceli oyun tavsiyeleri derledik.

Daha önce yaşadığımız tüm diğer bayramlardan biraz daha buruk yaşadığımız bu Ramazan Bayramı, nihayet geldi çattı. Bu sene tam kapanma neticesinde evlerimizden dışarı çıkamayacağız, bayramlaşmayı da gerçekleştirmeyeceğiz. Bunun böyle olmasını istemezdik, ancak kendimiz ve sevdiklerimizi korumak için biraz da olsa bu sorumluluk bilincini üzerimizde taşımamız gerekiyor.

İşte uzaktan olsa sevdiklerimizle vakit geçirebileceğimiz oyunların listesi

Among Us

Çıkış yaptığı 2018'de neredeyse hiç ilgi görmeyen Among Us, 2020'de Twitch ve YouTube'da popülerleşmesi üzerine bir dönem dünyanın en çok konuşulan oyunlarından biri olmuştu. 4 - 10 oyuncuyu destekleyen çok oyunculu bir oyun olan Among Us, basit yapısıyla her kitlenin ilgisini çekmeyi başardı.

Scrap Mechanic

Birlikte eğlenceli anlar yaşamak istiyorsanız Scrap Mechanic çok güzel bir öneri olabilir. Blokları koyarak yapı yaptığınız oyunda evden arabaya ve hatta uçağa kadar pek çok şey yapabiliyorsunuz. Evinizi yapıp içerisine asansör mekanizması kurabileceğiniz Scrap Mechanic, yaratıcılığı geliştirme konusunda çok başarılı bir oyun.

Dead by Daylight

Dead by Daylight, çok heyecanlı ve oldukça rekabetçi, korku ve gerilim ögelerine sahip bir hayatta kalma ve gizlilik oyunudur. Oyunda bir kişi katil, dört kişi ise katilden kaçmaya çalışan kişileri oluşturuyor. Burada amaç, katilden kaçarak hayatta kalmak. ... Unreal Engine ile yapılan oyun, Easy Antichat ile korunuyor.

Friday the 13th

İki takım olarak oynanan oyunda birisi Jason olurken, hayatta kalmaya çalışan gençler ise Jason'ı bir şekilde alt etmeye çalışıyor. 

Human: Fall Flat.

HumanFall Flat, havada asılı düşvari mekanlarda geçen eğlenceli, fizik tabanlı bir platform oyunudur. Tek veya en fazla 8 kişiyle çevrimiçi oynanabilir .Eğlenceli ve bir o kadar çözmesi zor bulmacıları ile size güzel anlar yaşatacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.