Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

Malatya

Malatya sokakları bugün oldukça hareketliydi. Alışveriş yapan, dert yanan, okula giden, okuldan dönen, bir yerlere yetişmeye çalışan, işten evine dönen, arkadaş toplantısına katılan, hatta çalgı eşliğinde oynayan bile vardı. Caddeyi oldukça hareketli gören ekibimiz de mikrofonu ve kamerayı eline alıp vatandaşlara "Yarın seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusunu yöneltti. Gelen cevaplar ise oldukça manidardı.

Türkiye’de yaşayan son günlerde artan zamlar sonrası vatandaşın nabzını yokladık. Türkiye Ekspres haber ekibi olarak, Malatya’da soykan meydanında, yarın seçim olsa hangi partiyi tercih edersiniz, diye sorduk. 

Meydanda toplanan vatandaşlar ise yarın seçim olsa oyumu ak partiye veririm diyende vardı. İYİ Parti, MHP, CHP, Deva, Gelecek, BBP, Millet Partisi gibi partileri sıralayan da... Kimi vatandaş ekonomi çok kötü, Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermem, dedi. Kimi ise tekrar Ak Parti dedi. Bazı vatandaşlar ise; "Dolar Altın ve dövizin artma nedeni ABD ve dış güçler, benim tek oyum var, o da AK Partiye, vekillere oy vermem, ama canım Erdoğan’a kurban olsun" dediler

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.