Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Sokağın nabzı: Milli piyango size çıksa ne yapardınız?

Malatya

Malatya sokakları yine renkli görüntülere sahne oldu. Bugün caddelerde milli piyango telaşı vardı. Malum olduğu üzere her yılbaşında milli piyango bileti alanlar aynı zamanda da çeşitli hayallere dalıyor. Peki, milli piyango size çıksa ne yapardınız?

Milli Piyango özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala 'talih kuşu' hayalleri kuran vatandaşlara mikrofon uzatıldı. Bazı vatandaşlar, ''Ülkeyi terk ederim'' dedi.

Malatya Soykan meydanında Milli Piyango özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala vatandaşlar sıraya girdi.  Hayallerini sıraladı. Türkiye Ekspres Haber vatandaşların hayallerini dinledi. 
Milli Piyango satış personeli: "120 Milyon TL büyük ikramiye Malatya’mıza gelmesini isterim, Kent merkezinde şans dağıtıyorum. Vatandaşların yoğun ilgisi var Çeyrek Bilet 30 TL Yarım Bilet 60 TL Tam Bilet 120 TL satıyoruz herkese bol şans diliyorum" dedi. 

Malatya’da öğrenci olan vatandaş: "Milli Piyango özel yılbaşı çekilişine sayılı günler kala 'talih kuşu' hayallerini sıraladı. Mili Piyango 120 Milyon TL bana çıkaraksa herkese dağıtacağım ve hayır işleyeceğim" dedi. Bazı vatandaşlar ise 120 Milyon büyük ikramiye çıkarsa ülkeyi terk edeceğini ifade etti. 

Yaşlı teyze ise; her sene Milli piyango bileti alıyorum, bana çıkmıyor, bu sene almayı düşünmüyorum, şimdi geldim uzaklara bakarak hayal kuruyorum. Bilet aldığım zaman ikramiye ya da amorti bile çıkmıyor" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.