Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Salgına karşı en büyük silahımız maske ve hijyen

Malatya

Malatya BY Timur Medikal Sahibi ve İş İnsanı İbrahim Halil Timur Türkiye Ekspres habere konuştu. Timur: "Korona virüse karşı en büyük silahımız maske ve hijyen" dedi. 

Türkiye'nin Korona virüse karşı mücadelesi devam ediyor. Malatya BY Timur Medikal Sahibi ve İş İnsanı İbrahim Halil Timur Türkiye Ekspres habere konuştu. Timur: "Korona virüse karşı en büyük silahımız maske ve hijyen" dedi. 

 “Devletimiz salgınla mücadele ediyor”

Korona virüs salgını Dünya’da etkili oldu, ABD başta olmak üzere insanları kurban ediyor. İnsanına sahip çıkan ve her zaman yanında olan Türkiye Cumhuriyet Devleti İnsanına ne kadar değer verdiğini Tüm Dünya'ya gösterdi. 

Türkiye Cumhuriyet Devleti ve Hükümetimiz Korona virüs salgınına karşı çok ciddi önlem alığını belirten BY Timur Medikal sahibi ve iş insanı İbrahim Halil Timur: "Malatya’mızda vatandaşlarımız sokak ve caddelerinde maske takıyorlar. Virüse karşı maske, sosyal mesafe, hijyen olması gerekiyor. İnsan sağlığı bizim için çok önemli. Korona virüs nedeniyle vatandaşlarımız hayatlarını kaybetti, Allah rahmet eylesin mekânları cennet olsun. Kullara uymamız gerekiyor. Kendimiz ve sevdiklerimiz için kullara uyalım" dedi. 

“Sevdiklerimiz için maske sosyal mesafe ve hijyen kullarına uyalım”

"Medikal işini yapıyoruz sektörde 11'inci yılımız, bay Timur medikal olarak da 7'inci yılımız kutluyoruz. Devletimiz ve sağlıkçılarımız gece gündüz demeden 365. gün 24 saat görev başındalar kendilerine teşekkür ediyorum. Devletimiz, yaşlılarımız virüsten etkilenmesin diye sokağa çıkma yasağı getirdi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli "Yaşlılarımız bizim için önemli değerli" dediler. Malatya’mızda vatandaşlarımız aşı yaptırdı, lütfen maske ve sosyal mesafe kullarına uyalım" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.