Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Pütürge'de fidanlar toprakla buluştu

Malatya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurduğu 81 ilde 81 millet ormanı projesi kapsamında Malatya'nın Pütürge İlçesinde de fidan dikim töreni düzenlendi.

Pütürge Belediyesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinlikleri kapsamında aynı anda 81 kente saat 11:11’de gerçekleştirilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Seferberliği'ne toprakla buluşturduğu fidanlarla destek verdi.

Pütürge’de Ağaçlandırma Etkinliği yapıldı. Pütürge YİBO’da Kaymakam Batuhan Taşgın, Belediye Başkan V. , ilçe protokolü ,Pütürge Belediyespor Futbolcuları ve öğrencilerin katılımıyla ağaçlandırma etkinliği gerçekleştirildi, Kaymakam ve protokol öğrencilerle beraber ağaç dikti.

Ağaçlandırma etkinliği sonrası öğrenci yemekhanesinde denetimde bulunularak öğrencilerle beraber öğlen yemeğine katılım sağlandı.

Pütürge Belediyespor’a başarı dilekleri iletilerek sporun geliştirilmesi için hep birlikte her türlü adımın atılması gerektiğine vurgu yapıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.