Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

''Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt''

Malatya

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğünü ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ile Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, araç filosuna dâhil edilen yeni araçları inceledikten sonra personellerle bir araya geldiler.

Yeşilyurt’un her noktasının temiz, düzenli ve sağlıklı olabilmesi için 7/24 çalışan temizlik personellerini tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt için canla başla çalışan, emek veren, mesai mefhumu gözetmeden işine dört elle sarılıp güzel hizmetlerde bulunan bütün personellerimizle bizler her zaman gurur duyuyoruz.

İlçemizin güzelleşmesi, değişmesi ve her alanda kalkınması için başlattığımız projelerin gerçeğe dönüşmesi ve vatandaşlara ulaşmasında büyük emek sarf eden, birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz personellerimizin azmi ve çalışkanlığı sayesinde çok önemli yatırımları Yeşilyurt’lu hemşehrilerimizle buluşturuyoruz.

Yeşilyurt’ta ki büyük değişimin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “ Yeşilyurt’umuz için gece gündüz demeden çalışan, emek sarf eden, alın teri döken personellerimizle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kentimizin ve ilçemizin daha düzenli ve temiz olabilmesi için çalışan bütün personellerimizin bayramlarını da bir kez daha tebrik ediyorum.

Mutlu İnsanların Şehri olarak tarif ettiğimiz Büyüyen Sevdamız Yeşilyurt’un güzelleşmesi ve kalkınması için büyük emekler sarf eden başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bu güzel ilçede ikamet eden hemşehrilerimizle birlikte personellerimizinde mutlu ve huzurlu olması bizim için çok önemlidir. Her alanda yapılan ciddi yatırımlarla her geçen gün daha da güzelleşen Yeşilyurt için gece gündüz demeden çalışan herkesi en kalbi duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.