Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Millet Partisi'nde kongre heyecanı 

Malatya

Millet Partisi (MP) Malatya İl Başkanlığında Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Vatandaşlar ve parti üyeleri katıldı. 


Parti binasında Battalgazi ve Yeşilyurt Kongresi yapıldı. Millet Partisi (MP) Genel Başkan yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut, Battalgazi İlçe Başkanı Tuncay Keskin Yeşilyurt İlçe Başkanı Sevgi utku parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Kongre öncesi partiye 50 kişi ye rozet katıldı. İl Başkanı Korkut: "Millet Partisi (MP) Malatya İl teşkilatımız her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Bu gün partimize katılan değerli dava arkadaşlarımız var, partimizin misyonunu vizyonunu vatandaşlarımıza kapı kapı gezerek anlatacağız" dedi. 

2023 seçimlerine tek başımıza giriyoruz 

Millet Partisi (MP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İl Başkanı Said Korkut: "Partimiz herkese açıktır, sadece bu kapıdan vatan hainleri giremez. Millet Partisi seçimlere tek başına hazırdır. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine giriyoruz. Hiç bir partinin arka bahçesi değiliz, bildiğimiz doğrular var. Davamızı milletimize anlatacağız ve TBMM' de gireceğiz" şeklinde konuştu.

Millet Partisi (MP) Battalgazi İlçe Başkanı Tuncay Keskin ise, "Millet Partisi MP Malatya İl teşkilatında olduğumuz için mutluyum. Battalgazi ilçe başkanlığı olarak vatandaşlarımıza hizmet sunmak için görev aldım ve buradayım. Millet Partisi Malatya teşkilatının çalışmalarını biliyorum ve yakından takip ediyorum. Allah utandırmasın, bu gün partimize 50 kişi katıldı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Millet Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Sevgi Utku, "Millet Partisi ailesinde olduğum için çok mutluyum, teşkilat olarak uyum içinde çalışacağız, partimizi daha ileriye taşımak için gayret içinde olacağız. Allah utandırmasın" dedi. 

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Baskanlığı kongre seçimleri yapıldı. Seçimlere tek listeyle giren Battalgazi ilçe Başkanı Tuncay Keskin ve Yeşilyurt İlçe Başkanı Sevgi Utku seçildi .

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.