Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Mesut Samanlı: Dış güçler ve içerideki hainlere inanmayın 

Malatya

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Gündemi Türkiye Ekspres Haber değerlendirdi. 


Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada en güvenilir Malatya İl Başkanı anketinde en fazla oy alan ve birinci seçilen MHP Malatya İl Başkanı Samanlı, oy veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek veriyorlar MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ’in talimatlarıyla Türkiye genelinde adım adım 2023 il il Anadolu program kapsamında bu hafta itibariyle 81 il tamamlanmış olacak. Geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkan yardımcımız Yaşar Yıldırım ‘katıldı ve Malatya ‘mızda yoğun bir program oldu, bize destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MYK üyelerimiz Ömer Ekici, Eyüp Gönültaş katılımlarıyla dolu dolu bir program gerçekleşti" dedi. 

“Dış güçler ve içerdeki hainlerin laflarına inanmayın”

Dolar ve altın zamlarını değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı: "Türkiye’mizi son günlerde karıştırılmak isteyenler son hamleleri Dolar, Euro, Altın üzerinden kurlarla oynayarak, Ülkemizi sıkıntıya sokmaya çalışıyorlar. Biz Türk Milleti olarak Çanakkale’de günde bir tas çorba ile kuru ekmekle, savaş kazanmış bir milletin torunlarız,  bu sıkıntılı günleri aşacağımıza inanıyoruz. Cumhur ittifakı olarak güçlü bir birlikteliğimiz var. Faizlerin düşmesini olumlu buluyoruz, faizlerin düşmesiyle birlikte 5 veya 6 ay içinde Ülkemizde ekonomi anlamında canlanmaları olacağını hep birlikte göreceğiz. Milletimizin biraz daha sabırlı olması lazım. Dış güçler ve içerdeki hainlere laflarına inanmaları lazım. Cumhur ittifakına güvenmeleri ve desteklerine devam etmeleri lazım" şeklinde konuştu. 

“Toprağı ve devleti olan acizden Hatay’ı alacağız açıklaması”
Sözde Suriye Başkanı olan Esat açıklaması Türkiye’ den Hatay’ı alacağız demesi acizlik içinde yapılan bir açıklama olduğunu belirten Başkan Samanlı, "kendi topraklarını kaybetmiş bir ülke devleti aslında bir toprak bütünlüğü ’de  kalmamış Ülke’ de kalmamış orta ona sahip çıkamayan aciz bir insan Hatay’ı tekrar alacağız diye saçma sapan sözlerle gündeme getirmesi acizliğini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.