Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya için yeni belgesel projeleri yolda

Malatya

 10. Uluslararası Malatya Film festivaline katılmak üzere Malatya'ya gelen ünlü yönetmenler Malatya'ya hayran kaldı. Kameralarımıza yapılan açıklamaya göre de; Malatya için yeni belgesel projeleri yolda

 
 10. Uluslararası Malatya Film festivaline katılan ünlü belgesel yönetmeleri Nuray Kayacan Sünbül ve Belgesel kurgucu Koray Sünbül Malatya’ya hayran kaldılar. 

“Projemiz hayatta geçecek” 

TRT’de yapımcı ve yönetmen Nuray Kayacan Malatya büyükşehir Belediyesi fotoğraf müzesini gezdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Yönetmen Kayacan: "10. Uluslararası Malatya Film Festivaline katıldık. Harika bir festival oldu. Malatya Valimiz Aydın Baruş ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettik. Malatya’da belgesel ve sinema akademisi beklentisi var, dersler vermek konusunda temaslarımız oldu. Belgesel üzerine projelerimiz var. Bunları hayatta geçirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

 “Fahri Malatyalıyım”

 TRT’de Belgesel kurgu yönetmeni olan Koray Sünbül: "10.uluslararası Malatya Film Festivaline katıldık, harika bir festival oldu. Ailem 35 yıldır Malatya’da yaşıyor. Bende artık fahri bir Malatyalıyım. Malatya için çok güzel projelerimiz var. Malatya Valimiz Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’la görüştük. Belgesel üzerine çok güzel bir proje hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.