Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya'da sıkça rastlanan intihar girişimlerine karşı ilginç çözüm

Malatya

Sık sık intihar girişimlerine sahne olan Çevre Yolu Adliye araç alt geçidinin açık olan bölümüne, bu olayları engellemek için Karayolları tarafından çelik ağ çekilmeye başlandı.


Çevre Yolu Adliye Kavşağı ile Turgut Temelli Kavşağı arasında yer alan araç alt geçidinin bir bölümünün üstünün açık olması nedeniyle, buradan yola atlama tehdidiyle intihar girişiminde bulunanlar son zamanlarda artış göstermişti. Doğu ile batı illeri arasındaki bağlantıyı da sağlayan yolun bu bölümündeki intihar girişimleri, ilgili kurumları meşgul etmesinin yanı sıra trafiği de engelliyor, bu durum tepki ve şikâyetlere yol açıyordu.
Alt geçidin üstü açık olan kirişli bölümünün kapatılması istenirken, Karayolları çözümü, açık bölüme çelik ağ çekmekte buldu.
Bu arada, çelik ağ çekilen bölümlerin, Adliye ve Maliye’ye geçmek isteyen yaya vatandaşlar tarafından da kullanılmaya başlanacağı endişelerini dile getirenler, buna da şimdiden bir önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

Vatandaşlar ise "Çevre yolu intihar platformuna çelik ağ yapmasıyla beraber artık bulanıma giren kişiler kendilerine zarar vermeyecek emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.