Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya'da bugün ne oldu

Malatya

Malatya'da bugün ocakta unutulan yemekten çıkan yoğun dumandan iki çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Darende'de su kuyusuna düşen inek kurtarıldı. Malatya'da suçlulara emniyet güçleri geçit vermiyor. İşte ayrıntılar haberimizde...

Apartmanda Yangın

Cirikpınar mahallesi Şehit Mesut Güler sokak huzur apartmanında yangın çıktı. Ocakta unutulan yemek sonucu yoğun dumanda mahsur kalan iki çocuk kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kuyuya Düşen İnek Kurtarıldı

Darende Günerli mahallesinde. Mehmet Doğan' ait inek su kuyusuna düştü. Maski ve itfaiye ekipleri tarafından hayvan kurtarılarak sahibine teslim edilmiştir.

12 Kişi Tutuklandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde il merkezinde yapılan çalışmalarda toplam 14 tabanca, 5 tüfek, 3 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 372 uyuşturucu hap ve 272 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kent merkezinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı, işyeri kurşunlama olayları ile ilgili asayiş ekiplerince yakalanan 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Battalgazi ilçesinde çeşitli suçlardan dolayı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yakalanan 10 şahıs sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.