Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya'da balık fiyatları uçtu!

Malatya

Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan balık fiyatları cep yakıyor. Malatya'da balık fiyatları yükseldi. Balık pazarındaki son durum kameralarımıza yansıdı

Balık fiyatları el yakıyor. Hamsi 35 liraya dayandı



 Malatya’da da balık tezgahlarını deniz mahsulleri süsledi. Ancak fiyatların hayli yüksek olması nedeniyle satışlarda durgunluk hakim. Beyaz eti sollayan balık fiyatlarında, hem vatandaş hem de satıcılar fiyatların düşmesini bekliyor. İstavrit 25 TL den satılıyor. Hamsi 35 liraya dayandı.

Esnaf Onur Durmaz: "Malatya balık pazarında fiyatlar yüksek olduğundan dolayı vatandaşlarımızın alım gücü yok. Esnaf olarak biz de fiyatlardan memnun değiliz, Somun Balık 45 TL, ben sadece 5 TL kar elde ediyorum, Karadeniz hamsisi 35 TL, Deniz çuprası 50 TL yeni deniz mahsül uskumru 30 TL, hava biraz daha soğuk olursa fiyatlar düşer diye umut ediyoruz" dedi. 

Esnaf Ferhat Buluş: "Malatya Balık pazarında hamsi 30 TL, Somun Balık 45 TL, Uskumru 30 TL, çinekop 50 TL. Balık bol ve bereketli olursa fiyatlar düşer. Balık az çıkarsa denizden fiyatlar yükselir" şeklinde konuştu. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.