Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya'da 15 Temmuz Kortej Yürüyüşü

Malatya

15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin 6. yıldönümünde Malatya'da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği kortej yürüyüşüyle başladı.

Malatya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği akşam saat 20.00 sıralarında Öğretmenevi önünde mehteran eşliğinde başladı. Ellerinde Türk bayraklarıyla mehteran ekibine eşlik eden vatandaşlar, 15 Temmuz Meydanı'na kadar yürüdüler.

Öğretmenevi önünde başlayan kortej yürüyüşüne Malatya Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, MHP Malatya MYK Üyesi Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, AK Parti MAlatya İl Başkanı İhsan Koca, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, İnönü Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Aysun Bay karabulut, 2. Ordu Harekat Kurmay Yar Başkanı ve Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral Zafer, Malatya Ticaret Borsası  Başkanı Ramazan Özcan, Ticaret ve Sanayi Odası Malatya Şube Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.