Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasının yeni başkanı belli oldu

Malatya

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığı 3 adayın yarıştığı genel kurulunda mevcut başkan Ramazan Toptaş açık farkla yeniden seçildi.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odasının genel kurulu Öğretmenevi’nde yapıldı. TESK Yönetim Kurulu Üyesi Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, esnaf odası başkanlarının da katıldığı genel kurul da mevcut başkan Ramazan Toptaş ile birlikte Murat Yaşılak ve Şener Eroğlu aday oldular.

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş Divan Başkanı olurken, açılışta konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, genel kurulların birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirtti.
Seçim sonucunda mevcut başkan Ramazan Toptaş 609 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Murat Yaşılak 61 ve Şener Eroğlu ise 51 oy aldı.
Ramazan Toptaş’ın başkanlığındaki Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Gülistan Baygit Sevim, Mehmet Fırat, Yurdagül Salman, Nusret Çok, Yaşar Sertbaş, Muhammed Nebi Emre, Bayram Özşahin ve Vahdettin Avar’dan oluştu. Denetim Kurulu’na ise Canan Kalkan, Selçuk Parlak ve Kadir Dağlar seçildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.