Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kar Yükünü Taşıyamayan Otoparkın Çatısı Çöktü

Malatya

Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesine bağlı salköprü Mahallesi Boztepe caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otoparkın çatısı yoğun kar nedeniyle çöktü.

Malatya'da, kar yağışı 10 gündür yaşamı olumsuz yönde etkilerken, kar yükünü taşıyamayan bir otoparkın çatısı çöktü, 3 otomobil çatı altında kalarak hasar gördü.

Kentte, 10 gün önce başlayan ve ara ara yağışını sürdüren kar, yaşamı olumuz etkilemeye devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Salköprü Mahallesi'ndeki bir otoparkın çatısı kar yükünü taşıyamayınca çöktü. Çökmeyle birlikte 3 araçta hasar meydana geldi.  

Otopark gece saat 04.00 sıralarında yoğun kar nedeni ile çöktü sabah arabasını oto parkta almaya gelen vatandaş arabası enkazın altında görünce durumu belediye ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi, ama belediyede gelenler biz can kaybı olmayan yerlere müdahale edemiyoruz diyerek gittiler. Polis ekibi geldi ve onlarda bizim yapacak bir şeyimiz yok diyerek onlarda gittiler. Şimdi kimlerden yardım isteyebiliriz ve bu nasıl bir anlayış bizler bu memleketin insanlarıyız bizleri bu şekilde bırakıp gittiler kendi imkânımız ile çöken çatının karlarını temizliyoruz ki araçlarımızı çıkaralım belediyeni bizlere yardım etmesi lazımken bizleri bu şekil bıraktılar, diyerek belediyeye tepki gösterdiler.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.