Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Kar yağışı nedeniyle halı sahanın çatısı çöktü

Malatya

Malatya’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bir halı sahanın çatısı çökerken, kimsenin olmadığı sırada çöken çatı kullanılamaz hale geldi.

Malatya Orduzu Ayışığı halı saha işletme sahibi Yunus Yıldız Mağdur, elimizde avcumuzda ne varsa hepsi bir gecede gitti. Tüm çabalarımıza rağmen sonuç olumsuz oldu. Kar atmalarımıza rağmen tipi geldi bütün karı sanki üstümüze yığdı. Allah şükürler olsun can kaybımız yok ama maddi olarak kaybımız büyük, halı sahamız tesis hiç kullanacak halde değil. 1 milyona yakın zararımız var devletimizden yardım bekliyoruz, dedi.

“1 milyon TL hasar olmuştu” 

Olay gününü anlatan işletme sahibi Yıldız, kar nedeniyle tipi vardı, bizlerde kar atmaya çalıştık elimizden geleni yapmaya çalıştık. 4 kişi ile kar temizliği yapmaya çalıştık daha sonra biz indik ve 2 saat sonra çatı çöktü. Akşam saat 18:00'da iş yerinden çıktık saat 20:00'da çatı çökmüştü sabah gelince gördük. Kar yağdığı gün halı sahada oyun oynamak isteyen gençleri kabul etmedik yollar kapalı idi’ Allah şükürler olsun ,’ki can kaybımız olmadı tesisimiz kullanılmaz hale geldi. Devletimizden ve iş insanlarımızdan yardım bekliyoruz, şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.