Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

İş İnsanı Musa Karagöz’den Murat Bilim'e nezaket ziyareti

Malatya

 İş İnsanı Karagöz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi ve İnşaat Mühendisi Türkiye Ekspres Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi  Musa Karagöz, Malatya Öğretmenevi Müdürü Murat Bilim'i ziyaret ederek bir süre görüştü. Fikir alışverişinde bulunulan görüşmede konuşan Bilim, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, ikilinin gündem konuları üzerine yapmış olduğu konuşmalarla son buldu.


 İş İnsanı Karagöz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi ve İnşaat Mühendisi Türkiye Ekspres Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi  Musa Karagöz Malatya Öğretmenevi Müdürü Murat Bilim'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 

Ziyarette konuşan İş İnsanı Musa Karagöz: " Gerçekleştirdiğimiz ziyaret benim için çok önemli. Murat Hocam benim için çok değerli ve kıymetli. Hocamızı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. Görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Öğretmenevi müdürü Murat Bilim: "İnşaat Mühendisi Karagöz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi ayrıca Türkiye Ekspres haber sitesi imtiyaz sahibi İş İnsanı Musa Karagöz' e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Korona virüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor.  Bizler de öğretmenevinde maske ve hijyen kullarına uyuyoruz, aşı olmayanları almıyoruz. Sağlıkçılarımız ciddi bir şekilde emek veriyorlar, kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Öğretmenevi Müdürü Bilim: "Çok önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Geçtiğimiz zamanlarda korona virüs yakalandım. Salgına karşı insanlarımızın dikkatli olmalarını öneriyorum. Maske ve sosyal mesafe uyalım. Bu arada gazetecilik mesleğini önemsiyorum. Koronavirüs döneminde gazetecilerin emeği de yadsınamaz bir gerçek. Gazetecilikten bahsetmişken Gazeteci Ahmet Hakan benim üniversiteden arkadaşım, birlikte okuduk, çok güzel dostluklarımız oldu, kendisi gazeteci bir üstat, basın sektöründe çok başarılı. Allah yolunu açık etsin. Biliyorsunuz Ahmet Hakan imam hatipli, her zaman sık sık görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.