Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

"GENÇLER SPORLA HAYAT BULSUN" projesinin açılışı yapıldı

Malatya

Battalgazi ilçemizde bulunan yaklaşık iki yüz elli çocuğumuza, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Taekwondo ve Masa Tenisi branşlarından olmak üzere 4 ay sürecek "GENÇLER SPORLA HAYAT BULSUN" projesinin açılışı yapıldı.

Battalgazi Sentetik yüzeyli Futbol Sahasında yapılan törene Sayın Valimiz Aydın Baruş, Sayın Battalgazi İlçe Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Karaduman, Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sporcular, Sporcu Velileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış sırasında bir konuşma yapan Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ‘’Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım, Kıymetli Protokol Üyeleri, Sevgili Çocuklar ve çocuklarımızın çok kıymetli aileleri, Battalgazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün hazırladığı "GENÇLER SPORLA HAYAT BULSUN" Projemizin açılış törenine hoş geldiniz.

Son yıllarda ilimize birçok spor tesisi kazandırdık. Futbol sahalarından, yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarından, antrenman salonlarına kadar daha birçok tesisimizin hayata geçişi sağlandı. Bu bağlamda tesislerimizin kazanımı, gençlerimizin bu spor tesislerini daha verimli kullanması ile daha da anlam kazanacaktır.

Battalgazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ve Battalgazi Belediyemiz bu amaç doğrultusunda spora ve spor tesislerine uzak kalmış, imkanları olmayan çocuklarımızı saha taraması yaparak kırsal kesimlerden taşıma yöntemi ile tesislerimize spor ile buluşturmuşlardır.

Yaklaşık iki yüz elli çocuğumuza 6 ayrı branşta Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Taekwondo, Masa Tenisi 4 ay sürecek bir farkındalık projesi düzenlediler. Bu projenin, çocuklarımıza, ailelerine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Proje süresince bizlerden desteğini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder'e huzurunuzda teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum’’ dedi. Daha sonra Sporcularımız çeşitli gösteriler yaptı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.