Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Genç kızdan örnek davranış

Malatya

Malatya'da bir genç kız, sokak hayvanlarının yiyecek ve su gibi temel ihtiyaçlarını karşılayarak örnek bir davranış sergiliyor.

Malatya Soykan Meydanda hayvanlarının yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşılayan 21 yaşındaki Meryem Uzun hayvanları çok sevdiğini ve onlara yardım etmekten mutluluk duyduğunu söyledi. "Kış mevsimde sesiz dostlarımıza su yemek vermek gerekiyor. Kent merkezinde köpek maması aldım ve sessiz dostlarımıza veriyorum. Hava soğuk herkesten rica ediyorum evlerin önüne bir tas su ve yemek koysunlar" dedi.

“Öğrenciyim Bursumdan alıyorum “

Öğrenci olduğunu ifade eden Uzun: "Doların yükselmesiyle birlikte yem fiyatlarına en son 20 TL zam geldi. Biraz önce sessiz dostuma verdiğim köpek maması 320 TL olmuş, ben sokak hayvanlarını seviyorum sesiz dostlarımız onlar bizim, öğrenciyim cep harçlığından biriktirdiğim parayla yiyecek su gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyorum" şeklinde konuştu.

“Gençlere tavsiyem herkes 10 TL mama alsa sessiz dostlarımız aç kalmaz “

"Kış mevsimde hava soğuk oluyor Malatyalılarından rica ediyorum genç olan arkadaşlarımız 10 veya 20 TL mama alsın ya da evlerinde yedikleri yemekleri çöpe değil de sessiz dostlarımıza versinler" İfadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.