Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

"En Çok Ben Okuyorum" projesi etkinliği düzenlendi

Malatya

Kale Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen "En Çok Ben Okuyorum" projesi kapsamında söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlendi. Tahsin Başdemir Ortaokulu ve Kıyıcak Yavuz Selim İlkokulunda, Yazar Nilüfer Zontul Aktaş konuk edildi.

Kale Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen "En Çok Ben Okuyorum" projesi kapsamında söyleşi ve imza günü etkinliği düzenlendi. Tahsin Başdemir Ortaokulu ve Kıyıcak Yavuz Selim İlkokulunda Yazar Nilüfer Zontul Aktaş konuk edildi. Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Recep BULUT, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

"HER KİTAP ZİHNİMİZDE ve YÜREĞİMİZDE İZLER BIRAKIR"

Nilüfer Zontul Aktaş'ın "Okumak  Hayallere Yol Verir" konulu söyleşisi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Okumak iz bırakır diyen Nilüfer Zontul Aktaş: "her kitap zihnimizde ve yüreğimizde ayrı ayrı izler bırakır. Elimize aldığımız bir kitabın ön ve arka kapağında yazılanları okumak sahilde yürümeye benzer, fakat kitabı açıp okumak denize dalmaya benzer, denizin derinliklerindeki o canlı yaşamı görmek gibidir" dedi. Öte yandan Yazar Aktaş etkinliği organize eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 


 
Söyleşinin ardında Nilüfer Zontul Aktaş, öğrencilerin kitaplarını imzaladı. İmzalı kitaplarını eline alan öğrenciler çok mutlu oldu. 

NİLÜFER ZONTUL AKTAŞ KİMDİR?

  Nilüfer Zontul Aktaş, Malatya'nın Darende ilçesinde dünyaya gelmiştir. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Bir çok internet ve yerel gazete de köşe yazarlığı yapmaktadır. Yaklaşık yirmi dört yıldan beri Malatya'da sınıf Öğretmenliği yapmaktadır.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.