Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ekrem İmamoğlu’nun Malatya çıkarması!

Malatya

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Malatya ziyaretinde binlerce kişiyle buluştu.

Sabah Malatya Erhaç Havalimanı’nda CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Miletvekili Veli Ağbaba, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, il yöneticileri ve ilçe başkanları tarafından karşılanan İmamoğlu’nu taşıyan otobüsün önü Malatyalılar tarafından kesildi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ve Beraberindekiler Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il Başkanlığı’na geldi. 

Burada Ekrem İmamoğlu’nu bekleyen Malatyalılar sevgi gösterileriyle karşıladılar. 

Kısa bir konuşma yapan il başkanı Enver Kiraz, “Martın sonunda baharı, Haziran’ın sonunda yazı getiren Ekrem İmamoğlu’nu memleketimizde ağırlamaktan onur ve gurur duyuyorum. Beraberinde gelen çok değerli misafirlerimize de bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise,  “İstanbul seçimlerini kazandığı zaman İmamoğlu’yla buluşacağız diye ben size o bize söz vermişti ve sözümüzü tuttuk büyük buluşma bize mutluluk verdi.” Diyerek İmamoğlu’yla Malatyalıları buluşturdu. 

İl başkanlığı önünde kendisini bekleyen  Malatyalılara hitap eden Ekrem İmamoğlu, “Ne güzel sizlerle buluşmak. Allah’ına kurban Malatya. İstanbul’dan size selam getirdim. Yerel seçim döneminde eminim ki en küçüğünden en büyüğüne kadar hepinizin desteklerini hissettim hakkınızı helal edin. İstanbul dünyanın lokomotifi, İstanbul’da güzel şeyler oldukça Türkiye’de her şey daha güzel olacak. Sahada çalışmadayken Veli Ağbaba beni aradı ve ‘İlk ziyaretin Malatya’ya olsun Başkan’ dedi bende ‘seve seve’ dedim ve geldim. Bu memleketin güzel insanlarını ortaklık, komşuluk, siyaset yapmış biri olarak söylüyorum ki Malatyalılar çalışkan, Malatyalılar azimlidir. Malatya’nın en büyük özelliği iki Cumhurbaşkanını yetiştirmiş olması. Ulu önder Atatürk’ün en yakın arkadaşı İsmet İnönü’yü ve Turgut Özal’ı rahmetle anıyorum. Ben parti ayırt etmeksizin herkesle kucaklaşır her gittiğim yerde ziyaret ederim. Bugünde öyle olsun istedim ama Büyükşehir Belediye Başkanı il dışındaymış kendisiyle telefonda konuştum. Teşekkür ediyorum kendisine.” Dedi.

Daha sonra İmamoğlu ve beraberindekiler il başkanlığını ziyaret etti.

(HABERMERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.