Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ekrem İmamoğlu Malatya’ya geliyor!

Malatya

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 17 Haziran Perşembe günü Malatya’ya geliyor. İmamoğlu’nun programını açıklayan milletvekili Ağbaba, “Seçim vaatlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba parti il binasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Düzenlenen basın toplantısına İl başkanı Enver Kiraz, ilçe başkanları, Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ ve çok sayıda partili katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Malatya’ya geleceğini belirten Ağbaba Türkiye gündeminide değerlendirdi.


Geçtiğimiz hafta Bitlis, Siirt, Bingöl, Muş ve Diyarbakır’da esnaf başta olmak üzere çeşitli ziyaretler yaptıklarını belirten Ağbaba, “Ekonomi masası olarak doğuyu gezilerimizin ikincisini düzenledik. Oradaki temaslarımıza dayanarak üzülerek belirtiyorum ki bölgede en az işsizlik yüzde 50 oranında. Ve yine üzülerek söylüyorum ki çocuk işçiliği pik yapmış. Bölge kan ağlıyor, iktidar ise çökmüş durumda, çaresiz durumda.” Dedi.

Ekrem İmamoğlu’nun Malatya’ya geleceğini söyleyen Ağbaba, İmamoğlu’nun Malatya programınıda açıkladı. Ağbaba, “Seçim vaatlerimiz arasında yer alan kardeş belediye projemiz vardı. Malatya’da kazandığımız ilçeleri belediye başkanları ile buluşturacağımızı, Malatya’ya getireceğimizi söylemiştik. 31 Mart seçimlerinde biz İzmir, İstanbul ve Ankara’da kazanacağımızdan emindik. Öylede oldu. Şimdi vaatlerimizi yerine getiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 17 Haziran Perşembe günü Malatya’da. İmamoğlu, perşembe sabah saat 10’da il binamızı ziyaret edecek sonrasında Malatya’da şehir turu atacak ardından Hekimhan, Arguvan ve Arapgir ilçelerimize gidecek.” İfadelerini kullandı.


Önemli açıklamalarına Türkiye gündemiyle devam eden Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Milletvekili, bakan, belediye başkanı kılığında çeteler var. Siyasi kimliklerini kullanarak kim zengin olduysa bilinsinki bu bir çetedir. Yine soruyoruz, hep soracağız, 10 bin dolar maaş alan milletvekili kim? 128 milyar dolar nerede? Maalesef ülke çete tarafından yönetilen çiftlik konumunda.” Dedi.

Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeler hakkında da konuşan Ağbaba, “Malatyaspor’a siyaset bulaştırıp, siyasete alet edip bu hale getirdiler.” Diyerek Malatyaspor’un desteklenmesi gerektiğini belirtti.

(HABERMERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.