Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

BİMYAD Genel Kongreye Hazırlanıyor

Malatya

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, çalışmalarından bahsederek, 20 Aralık tarihinde ikinci olağan genel kongrenin yapılacağını duyurdu.


Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Türkiye Ekspres Haber'e gündemi değerlendirdi. 

BİMYAD Genel Başkanı Apohan: "Derneğimiz 2015 yılında kuruldu, Malatya’da 10 tane arkadaşlarımızla birlikte kuruduk. Basın sektöründe çalışan arkadaşlarımızla birlikte kurduk, 2018 yılında birinci olan genel kongremiz yaptık, Bu ayın 20'sinde de ikinci olan genel kongremiz yapacağız. Dernek olarak ilk projemiz; vatana can vermek için canından vazgeçen bir projeyi hayata geçirdik. Battalgazi Belediyesiyle birlikte yaptık, organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

 “ BASIN MENSUPLARIMIZLA HER ZAMAN İSTİŞARE EDİYORUZ”

 Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan: "BİMYAD Genel merkezi olarak Türkiye’de temsilcilerimiz var. Çanakkale il temsilcimiz şuanda aktif olarak görev başında. Maraş, Adıyaman, Sivas Kayseri il temsilcimizle görüşmelerimiz devam ediyor, Malatya’da bir ilk yaptık genel merkez Malatya’da en yakın zamanda Türkiye genelinde şubelerimiz ve il temsilcilerimiz olacak. BİMYAD olarak vatandaşlarımıza maske dağıttık, durumu iyi olmayan ailelere gıda paketi verdik, basın mensuplarımızla her zaman istişarelerde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.