Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder: “Şehitlik ve gazilik Allah'ın lütfettiği bir makamdır”

Malatya

Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız’ı ve yönetimini ziyaret etti.

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız'ı ve yönetimini ziyaret etti. Şehitlik mertebesinin önemine vurgu yapan Başkan Güder, “Devletimizin, milletimizin bekası için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız'ı ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Şube Başkanı Kıbrız ve şehit aileleri ile uzun süre sohbet eden Başkan Güder, tüm şehit aileleri ve gazilerin Ramazan ayını kutlayarak, herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı'nın çalışmaları hakkında Başkan Güder'e kısa bir bilgi veren Şube Başkanı Kıbrız, Battalgazi Belediyesi'nin vakıflarına verdikleri destek için teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.