Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Başkan İhsan Akın, Gazetecilerle iftar sofrasında bir araya geldi

Malatya

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, 2022 yılının ramazanında gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

Malatya İli Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Yetiştiricilerimizin sahada ve genel anlamda yapılan hizmetlerle alakalı sürekli üreticilerimizin, yetiştiricilerimiz, çiftçilerimizin yanında olan basın mensubu arkadaşlarımızla iftar programında bira araya geldik. Hepinize hoş geldiniz diyorum tüm yetiştiricilerimiz adına. Malatya’mızın sesi, gözü, kulağı olan gazetecilerimizle bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Gece-gündüz demede çalışan gazetecilerimizle sürekli bir aradayız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “dedi. 

Üretim seferberleiğinin bir an önce başlatılması gerektiğini, gıda ve su olmadan hiçbir canlının yaşayamayacağını dile getiren Akın, '' Gıdamıza da suyumuza da sahip çıkacağız. Üreteceğiz, israf etmeyeceğiz. İsraf eden iflas eder, üreten hükmeder anlayışıyla üretmemiz lazım.'' ifadelerini kullandı.

Gazetecilere ayrıca şükranlarını sunan Başkan Akın, ''Bizlerin sesi olan basın mensubu arkadaşlarımıza tekrar hoşgeldiniz diyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum, bütün İslam aleminin Ramazanını tebrik ediyorum.'' diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.