Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Arguvan Belediyespor'un zaferi büyük coşkuyla kutlandı

Malatya

Arguvan Belediyespor’un 3.Lige çıkmasıyla düzenlenen kutlama programı Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Göreve geldiği günden itibaren Arguvan’da belediyeciliğin temel varlık nedenini oluşturan tüm hizmetlerde yüksek standartlı yerel yönetim amacını hedeflediklerini kaydeden Kızıldaş” Çalışmalarımızda vatandaş memnuniyetini baz aldık. Arguvan’nın yaşam kalitesini yükselterek bir belediyecilik programıyla sanatsal, kültürel ve sportif çalışmalara yöneldik. Her alanda hayata geçirdiğimiz planlı ve nitelikli çalışmalarla ilçemizi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirdik. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz futbol kulübüyle ilçemizin adının her mecrada tanırır hale getirmeyi hedefledik.

Bu yıl Arguvan halkının, ve Arguvan’lı olmayıp Arguvan Sevdasını yüreğinde taşıyan dostlarımızın desteği, teknik heyetimizin, kulüp yöneticilerimiz, oyuncularımızın özverili çalışması ve taraftarımızın her daim yanımızda olmasıyla profesyonel lige yükseldik. Bu heyecanı ve gururu yaşadığımız ve yaşattığımız için çok mutluyuz. Ayrıca 3. Lige çıkmamız sonucu arayarak tebriklerini ileten Isparta Valiliğine atana eski valimiz Aydın Baruş’a, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a tüm bürokratlara, iş insanlarına, bilim insanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Arguvan Kaymakamı Kemal Ülkü, ''Göreve geldiğim günden itibaren belediye başkanımız bu işi çok sahiplendiğini gördüm. Başkanımızın azmi heyecanı bizi de heyecanlandırdı. Biz Arguvan Belediyespor’a inandık ve güvendik. Kendisi küçük, ismi büyük Arguvan’ın şu an her yerde ismini görmeye başladık. Arguvan Belediyespor’un 3. Lige çıkması beni mutlu etti, şereflendirdi. Arguvan’da görev yapıyor olaraktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

Arguvan Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Altun, ''Biz inandık, Allah’ta yardım etti. Arguvan Belediyespor’u 3. Lige çıkardık. Gerçekten Türkiye’de çok büyük bir ses getirdi. Bu yolda bize destek veren çok kıymetli arkadaşlarımız oldu. Kendisi geri planda dursa da her an da bize büyük katkı sağlayan bir belediye başkanınız var ben emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kutlama programı Sanatçı İrfan Yılmaz ve Cemal Öztaş’ın seslendirdiği türkülerle sona erdi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.