Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

60 yaşındaki yaşlı kadının zorlu hayat mücadelesi

Malatya

60  yaşındaki yaşlı kadının yaşam mücadelesi veriyor. Malatya Battalgazi ilçesi İstiklal Bilgiç sokakta yaşayan 60 yaşındaki Gülhan Solak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor.

60  yaşındaki yaşlı kadının yaşam mücadelesi veriyor.Malatya Battalgazi ilçesi İstiklal Bilgiç sokakta yaşayan  60 yaşındaki Gülhan Solak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım bekliyor.

“Kış mevsimde hava soğuk yardım bekliyorum”

60 yaşındaki Gülhan Solak: "Annemle birlikte yaşıyorum, akli dengesi yerinde değil, yatalak, Turgut Özal Hastanesinde tedavi görüyor. Akciğeri ve karaciğerinde sorunu var. Buharla yaşamak zorunda, annemin evi yıkılıyor. Annem i"çin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinden 2 ayda bir sadece 350 TL kira desteği alıyoruz. Sağlık durumu ve maddi durumu olmadığı için kızı olarak ben bakıyorum dedi.

“Hastayım gelirim yok, Malatyalılar bana destek verin “

 Doğal gaz ve elektrik parasını ödemede sıkıntı çektiğini ifade eden Ev Hanımı Gülhan Solak, maddi durumu kötü olduğundan dolayı mutfak için gıdalarımız alamıyorum, doğal gaz ve elektrik paramı ödeyemiyorum. Hastaneden çıkınca anneme bakmak zorundayım. Doğal gaz faturası 590 TL, elektrik ise 350 TL'ye yakın geliyor, benim durumum yok, sağlığım yerinde değil ilaç kullanıyorum ve bu yüzden psikolojim bozuldu. Malatya Valimiz Aydın Baruş’ tan, Malatya Belediye Başkanlarımızdan hayırsever iş insanlarından yardım etmelerini istiyorum."

Gülhan Solak, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.