Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

44 Numaralı şampiyon Malatya'da

Malatya

Avrupa Şampiyonu olan Anadolu Efes'in 44 numaralı formasını giyen oyuncu Simon 14 Mayıs tarihinde "Kupayı alırsak, daha hava alanındayken uçuş ekibine uçağı Malatya'ya indirmelerini söyleyeceğim." açıklamasını yaparak gündem olmuştu.

44 numaralı formayı giydiği için takım arkadaşları ve taraftarların kendisine "Malatyalı Simon" dediğini bir röportajında ifade eden Hırvat oyuncu Krunoslav Simon Euroleague kupası ile birlikte Malatya'ya gideceğini söylemesi üzerine dikkatleri üzerine çekmişti. 

Anadolu Efes'in şampiyonluğunun ardından Simon'u tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  “4*4 lük adam Krunoslav Simon 44 numaranın hakkını vererek atmış olduğu basketlerle kayısıyı da şampiyonluğu da hakketti.  Kendisini en kısa zamanda Malatya’ya davet ediyor, başarılarından dolayı kutluyoruz.” demişti. 

44 numaralı şampiyon Malatya'ya geldi. Simon'un ilk işi ise Malatya tabelasının önünde fotoğraf çektirmek oldu. Daha sonra ise Arslantepe Höyüğü'nü ve Kent, Yaşam Müzesi'ni gezen Hırvat oyuncuya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder eşlik etti.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.