Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

30 yıllık Malatyalı esnaf: Piyasa şuanda çok kötü

Malatya

Malatya'da sanayi sitesinde esnaflık yapan Esnaf Mehmet Kaplan, mesleğinde yaşadığı zorluklara değindi. 30 yıldır esnaflık yaptığını söyleyen Mehmet Kaplan: " Şuanda piyasa çok kötü. Dolar bugün 14 TL. Biz her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız" dedi.

Sanayi Esnafından Başkan Erdoğan'a tam destek... Malatya yeni sanayi sitesinde Esnaflık yapan Mehmet Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini açıkladı. Son zamanlarda yaşanan ekonomik krize değinen Kaplan, "Türkiye'yi bölmek isteyenler dış güçler ekonomiye darbe yapmaya çalışıyor. Esnaf olarak Başkan Erdoğan’a destek veriyorum" dedi. 

"Hedef İnşallah 2023 olacak"

Malatya Yeni Sanayi sitesinde Bobinajı Esnaflarından olan Mehmet Kaplan, "30 yıldır sanayide esnaflık yapıyorum, Türkiye'de son günlerde yaşanan bir ekonomi kriz var Ülkemizin 2023'e çıkmaması için dış güçler elinden gelen tüm mücadeleyi veriyorlar. Şuanda piyasa çok kötü. Dolar bugün 14 TL. Yapacak bir şey yok. Biz her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız ve her zaman da destekliyoruz" dedi.

 "28 Şubat ve 15 Temmuzda yapamadılar, şimdi Dolar üzerinden darbe yapmaya çalışıyorlar"

28 Şubat ve 15 Temmuz'da yapamadıklarını şimdi ekonomi üzerinden yapmaya çalıştıklarını ifade eden Malatya Yeni Sanayi Sitesi Esnaflarından Mehmet Kaplan: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a  sonuna kadar destek veriyorum. Çünkü milletinden yana olduğunu biliyoruz ve inanıyoruz, arkasındayız. Rahmetli Türkiye Başbakanı Adnan Menderes'i asanlar Hemşehrimiz 9'uncu Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal zehirleyenler, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucusu Lider Muhsin Yazıcıoğlu'nu şehit edenler hep bu vatan hainleriydi. FETÖ terör örgütü çıktı ve 15 Temmuz'da hain darbe planı yaptı. 351 vatan evladı şehit oldu. Allah rahmet eylesin, mekânları cennet olsun. Dış güç ve içerdeki hainlerle birlikte hareket edenlere karşı millet olarak destan yazdık. Doların yükselmesi dış güçler tarafından Türkiye ekonomisine yapılan darbedir, biz millet olarak bu oyuna gelmeyelim.  ABD’nin oyunu bu, biz ülke olarak birlik içinde olursak dolar düşer. Devletimiz stokçuları denetlesin. Doların yükselmesini bekleyenler stok yapıyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyelim" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.