Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi

MAGAZİN

Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu menajeri Tolga Akış ile dün evlendi. Mutlu çifti bu özel günlerinde Demet Özdemir, OğuZhan Koç, Eser Yenenler eşi Berfu Yenenler ve Edis Görgülü gibi ünlü dostları yalnız bırakmadı.

Alaçatı’daki The Stay adlı mekânda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından birçok ünlü isim de katıldı. Bastık’ın nikâh şahitliğini Esra Akpınar, Can Büyükkalkan ile Eylem Derçin yaparken, Akış’ın şahitleri ise Ahmet Tuğrul Ağırbaş, Berk Akardaş, Oğuzhan Koç ve Eylül Dölkeleş oldu.

Düğün öncesinde muhabirlerle de heyecanını paylaşan çiftten Zeynep Bastık, ayakkabısının altına kimlerin ismini yazdığı sorusuna “Sadece yakın arkadaşlarımı, sadece bekar olanları yazdım” dedi.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Açık havada gerçekleşen düğün gecenin ilerleyen saatlerinde bir şölene dönüştü. Uzun bir aradan sonra kalabalığa karışan ünlü isimler gece boyunca danslarıyla hünerlerini sergiledi.

Çok sayıda ismin sahne aldığı gecede gelin Zeynep Bastık şarkılarıyla konukları coşturdu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç nikah öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koç, 'nikah şahidiyim çok heyecanlıyım derken' Özdemir, çifte mutluluklar diledi. Zeynep Bastık'ın kına gecesine de katılan Özdemir, 'çok keyifliydi, Zeynep her şeyi düşünmüş' dedi.

Kameralar karşısına geçen Eser-Berfu Yenenler çifti, 'Bugünleri gördüğümüz için çok mutluyuz. Birkaç defa ertelemek zorunda kaldılar. Tolga çocukluk arkadaşımız. Zeynep'i de uzun zamandır tanıyoruz. Çok mutlu olsunlar' ifadelerini kullandılar.

Törene sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile katılan Aslı Bekiroğlu ise, 'Çok mutluyuz en yakın arkadaşımız evleniyor. Hala inanamıyoruz, onları görmeden. Her şey çok güzel' dedi.

Düğünde kadınlar arasında şıklık yarışı yaşandı.

ÖNCE KINADA BULUŞTULAR

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış, nikâh öncesi bekarlığa veda partisi düzenledi.

Alaçatı’daki bir otelde gerçekleşen davete ünlü isimler katıldı. Eğlenceli kareler de sosyal medyadan paylaşıldı.Bastık ve Akış, akşam partiyi sürdürdü. Çift, yakın dostlarına önce yemek verdi ardından da canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, davete katılanlar arasındaydı. Çift, el ele poz verdi. Oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran, Bastık’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

İkinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Berfu Yenenler ile Eser Yenenler de fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı.

Edis, şarkılarıyla geceye renk kattı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.