Türkiye Ekspres Haber | Son Dakika | Güncel Haberin Adresi

Ünlülerin merak edilen evleri nerede?

MAGAZİN

Ünlülerin yaptığı işlerden çok oturdukları evler merak ediliyor, İşte Türkiye'nin en ünlü isimlerinin oturduğu semtler ve evler.

Yaptığı işlerden çok açıklamalarıyla gündem olan Demet Akalın Beykoz'da oturan ünlüler arasında. 7 oda 2 salonu bulunan dört katlı evin bahçesi yaz aylarında Akalın ve Kurt çiftinin misafirlerini ağırlıyor. Ünlü futbolcu Caner Erkin ve Şükran Ovalı çifti de Akalın'a komşu.

Sadakatsiz dizisi ile adından söz ettiren Cansu Dere Emirgan'ı tercih eden ünlüler arasında. 4 katlı, muhteşem boğaz manzaralı villanın komşuları ise Kenan İmirzalioğlu ve Sinem Kobal' da kızları Lalin'le Emirgan'da boğaz mansarısına sahip lüks villada oturuyor.

Sanatçı Alişan ise, eşi ve çocuklarıyla oturmak için Anadolu yakasını tercih eden ünlüler arasında. Nakkaştepe'de,16 villadan oluşan butik bir sitede oturan Alişan ve eşi Buse Varol zaman zaman çocuklarının evlerinin bahçelerinde geçirdiği neşeli anları sosyal medyalarından paylaşıyor.

   

Anadolu yakasının en güzel semtlerinden biri olan Kanlıca'nın yerlisi olarak adalandırılan isim ise hiç şüphesiz Sezen Aksu. Kanlıca'nın en güzel yerinde oturan Sezen Aksu'nun yalısı ise İstanbul'a gelen turistlerin de ilgisini çekiyor. Aksu'nun evi zaman zaman evinde çektiği kliplerle de konuşuluyor.

  

Sanatçı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu oturmak için rezidansı tercih eden isimler arasında. Avrupa yakasının en ünlü rezidanslarından biri olan Zorlu'da oturan çiftin evlerindeki boğaz manzarası ise görülmeye değer.

  

Ünlü komedyan Ata Demirer ise Cihangir'in müdavimlerinden. Yıllardır aynı sokakta oturan Demirer yeni bir daireye taşınmak istemiş ancak Cihangir'den vazgeçememişti. Cihangir'de yürürken Ata Demirer'e rastlama ihtimaliniz ise çok yüksek.

(HABER MERKEZİ)

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.